Workshops & kinderfeestjes

Kinderfeestjes:
Op de kinderfeestjes staat plezier centraal. De jarige mag uitkiezen wat hij/zij wilt doen. Op het kinderfeestje worden er verschillende spelletjes gedaan, maar ook zeker wat voetbaltechnische oefeningen. Zo zullen de kinderen tijdens het feestje ook nog iets leren en ze kunnen het thuis laten zien

Voor het tarief kunt ons contacten!

Bekijk hier de video over Kinderfeestjes: PTG Workshops

Workshop
Play to Grow geeft aan verschillende BSO’S voetbalworkshops. Bij de workshop kan iedereen meedoen, of ze nou op al op voetbal zitten of niet. Hieronder staat een korte samenvatting van de workshop die Play to Grow aanbiedt:

Vanwege een differentie in de motorische vaardigheden zal in de eerste workshop de focus worden gelegd op het beheersen van de bal. Hiermee zal een niveau worden gecreëerd die als basis zal worden gebruikt voor de verdere workshops. Daarbij zal er in de eerste workshop aandacht worden besteed aan het samenwerken zonder bal om een vertrouwde band met elkaar op te bouwen.

Tijdens de tweede workshop staat het aanleren van een techniek/passeerbeweging centraal. Play to Grow biedt training op maat. Hierdoor zullen deelnemers die al wat verder zijn met hun voetbalkunsten andere opdrachten krijgen. Play to Grow wil eenieder uitdagen tijdens de workshop!

Bij de derde workshop is het de bedoeling dat de deelnemers alle geleerde technieken gaan toepassen. Zo proberen wij bij Play To Grow de geleerde vaardigheden, van de afgelopen twee workshops, te integreren. Dit doen wij zodat de deelnemer begrijpt waarom de afgelopen twee workshops zo leerzaam en leuk waren.

– Op spelende wijze het voetbal leren
– Spellen gericht op samenwerking
– Verschillende “Challenges’’ met en zonder bal

Voor het tarief kunt ons contacten!