Over Play To Grow

Wie ben ik:
Mijn naam is Arnout Maas, een ambitieuze trainer met de nodige ervaring in het geven van voetbaltraining. In het verleden ben ik actief geweest als trainer bij de voetbalclub: Sporting Martinus. Hier heb ik verschillende selectieteams van de onderbouw getraind. Naast de trainingen bij de club was ik in het verleden ook actief bij verschillende voetbalscholen. Ik ben als trainer actief geweest bij voetbalschool Balcontrole in Amsterdam. Ook heb ik bij voetbalschool 1-4-3-3 training gegeven, gelegen in Uithoorn.

Naast al de voetbaltrainingen die ik heb verzorgd was ik ook nog actief in de kinderopvang. Ik ben vier jaar pedagogisch medewerker geweest bij kinderopvang Mirakel en Kinderrijk in Amstelveen. Op de kinderopvang heb ik veel geleerd over het pedagogisch aspect. Samen met de voetbaltechnische kennis probeer ik het kind te begeleiden in zijn voetbalcarrière. Dat doe ik dus fysiek/motorisch en mentaal/cognitief.

Wat is het doel van Play To Grow?
Het doel is om spelers met plezier te laten ontwikkelen in (vooral) hun technische en fysieke vaardigheden. Dit alles zodat zij de volgende stap kunnen gaan maken in hun voetbalcarrière. Deze stap kan bijvoorbeeld inhouden dat de speler dankzij de trainingen, twee teams omhoog schuift bij zijn vereniging.

Wat kan de speler van Play To Grow verwachten?
Bij Play to Grow vinden we het belangrijk dat een speler zich kan ontwikkelen op ieder gebied. Bij Play to Grow draait het niet alleen om de voetbaltechnische ontwikkeling en motorische aspecten. Ook vinden we het belangrijk dat de speler zich op zijn gemak voelt en zich op zijn niveau kan ontwikkelen zonder enige druk. Zo zullen we niet alleen coachen hoe de schaar moet worden uitgevoerd, maar ook hoe de spelers zich moeten gedragen op het voetbalveld.

– Prettige pedagogische leeromgeving
– Enthousiaste trainers
– Stappen vooruit per training